Blogger Recognition Award

Magyarul  ⇣ 

First of all I would like to say thank you for Ana y la passion who nominated the Holy Whisk Blog for the Blogger Recognition Award. Please continue the good work and share your yummy but healthy recipes with us.

This is the first award, but not the first positive feedback about the blog, and this makes me feel so happy and motivated to continue what I’ve started.

The rules of  Blogger Recognition Award (source):

 1. Thank the blogger who nominated you and link their web.
 2. Write a post to show your award.
 3. Give a short story of how your blog started.
 4. Give 2 pieces of advice for new bloggers.
 5. Select 15 other bloggers that you would like to nominate.
 6. Comment on the blogs and let them know that you have nominated them, and make sure you provide a link to the post you made about it.

How it started?

Everything is started at Christmas 2016. I had longer calm period around the holidays which gave me the chance to create the base of this Blog, but the brainstorming about the name and the conception started about a week before Christmas.

When I try a recipe of a famous chef, used simple recipe sharing or one from family heritage… there is no warranty that it will be the same in my kitchen as it was on the wonderful pictures, videos or beautiful stories, and they don’t really share their difficulties or detailed experience. On the other hand this Blog makes me motivated to cook more varied and not just repeat the same favourites all the time. And finally… if I cook something, why not share my experiences with You?

So these are the main reasons why I’ve started the Holy Whisk Blog.

My advice for new bloggers

Try to plan, for example decide the frequency of your posts, but don’t lose the creative moments, and sometimes let the things happen.

Try to contact your followers and share your posts or “behind the scenes” images and notes by different sites or apps as well.

My nominees ♥

 

Follow the Holy Whisk Blog on Facebook, Instagram and Twitter
to be the first who read the latest blog posts.

• • •

 

Mindenek előtt Ana y la passion-nak tartozom köszönettel, aki jelölte a Holy Whisk blogot a Blogger Recognition Award-ra. Kérlek folytasd a kiváló munkát és oszd meg velünk a fincsi de egészséges receptjeidet.

Ez az első díj, de nem az első elismerés amit a Blog kap, és ez nagyon boldoggá tesz valamint egyre motivál, hogy folytassam amit elkezdtem.

Blogger Recognition Award szabályai (forrás):

 1. Köszönd meg a bloggernek aki nevezett és linkeld be az oldalát.
 2. Írj egy bejegyzést hogy megmutasd a díjadat.
 3. Írj egy rövid történetet arról hogy indult a blogod.
 4. Adj két tanácsot kezdő bloggereknek.
 5. Válasz 15 másik bloggert akit jelölsz.
 6. Majd jelezd a kiválasztottak felé egy-egy kommentben hogy jelölted őket és linkeld be a posztot.

Hogy is indult a blog?

Minden 2016 Karácsonyán kezdődött. Egy hosszabb, nyugalmas időszak állt rendelkezésremre az ünnepek alatt, így lehetőségem volt megalkotni a Blog alapjait, de a névvel és az alap-koncepcióval kapcsolatos ötletelés már körülbelül egy héttel Karácsony előtt elkezdődött.

Amikor kipróbálom egy híres séf receptjét, receptmegosztót használok vagy a családi örökségből szemezgetek… nincs garancia rá, hogy az én konyhámban is ugyan az lesz az eredmény mint a csodás képeken, videón vagy történetekben, mivel nem igazán osztják meg a nehézségeiket és a részletes tapasztalataikat. Másrészről ez a Blog motivál, hogy változatosan főzzek és ne csak a kedvenceket ismételgessem állandóan. És végül… ha már főzök, miért is nem osszam meg a tapasztalataim Veled?

Tehát ezeke a főbb okai annak, hogy elindítottam a Holy Whisk Blogot.

Két tanács kezdő bloggereknek

Próbálj tervezni, például a posztjaid gyakoriságát, de ez által ne veszítsd el a kreatív pillanatokat sem, néha csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

Próbálj kapcsolatot teremteni a követőiddel és oszd meg a bejegyzéseidet vagy “a színfalak mögött” jellegű képeidet és jegyzeteidet más oldalak vagy alkalmazások segítségével is.

Jelöltjeim ♥

 

Kövesd a Holy Whisk Blog Facebook, Instagram valamint Twitter oldalát,
és értesülj Te elsőként a legújabb blog posztokról.

2 thoughts on “Blogger Recognition Award

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.