One Lovely Blog Award

Magyarul  ⇣ 

After I’ve opened my eyes in the morning, the first thing what I’ve noticed was a comment from Nicolas, the owner of Blogtastic Food, and he let me know that I am one of his nominees for the One Lovely Blog Award, which is the second award in the history of the Holy Whisk Blog.

I would like to say THANK YOU for the nomination Nick, and I really appreciate your support and the great tips in food photography since the beginning. I’m so happy to know you and always have inspiring conversations, comments and that you are following my blog and work on different platforms.

I highly recommend you guys, to check his blog and social media pages, and watch how a self-taught food photographer and foodie developed his skills by the time. It’s so amazing to see how this talented guy became a professional food photographer step-by-step and how yummy stuff he prepares in the kitchen. You can find his blog post with my nomination here.

The rules for the nominees are simple:

 1. Each nominee must thank the person who nominated them and link their blog in their post.
 2. They must include the rules and add the blog award badge as an image.
 3. Must add 7 facts about themselves.
 4. Nominate 15 people to do the award.

Let’s move on the 3rd point of the list. Since you know that I like try new recipes and cooking, I would like to use this opportunity and share some not too obvious facts about myself:

 1. Even if I like cooking, I’m a bit choosy at the same time, but I’m working on this bad ‘habit’, and try to move as many things as I can from the ‘no way’ list to my favourites. It’s even better now than it was 10 years ago. 😅
 2. I’m in love with Scandinavia and nordic traditions.  ❄️
 3. I graduated as a Horticultural Engineer. 🌱
 4. I prefer to spend my holiday in the mountains more than on the seaside. 🏔
 5. I like to do creative things, and instead of buy stuff I usually choose the DIY version.✂️
 6. When I’m not at work or in the kitchen I like to spend some active hours with hiking or horse riding. At the primary school I did judo. 🏇🏻
 7. I’ve married twice, in two different countries… with the same man ❤️

Hope you found that interesting. And now, here are my nominees:

one-lovely-blog

• • •

 

Miután reggel kinyitottam a szemem, az első dolog amit észre vettem, egy komment volt Nicolas-tól, a Blogtastic Food tulajdonosától, amelyben értesített, hogy egyike vagyok a jelöltjeinek a One Lovely Blog Award-ra, ami a második kitüntetés a Holy Whisk Blog történetében.

Szeretném MEGKÖSZÖNNI a jelölést Nick, és nagyra értékelem a támogatásodat és a sok nagyszerű tippet az ételfotózással kapcsolatban egészen a kezdetektől fogva. Boldog vagyok, hogy ismerhetlek és hálás vagyok az inspiráló beszélgetéseinkért, a kommentekért és, hogy különböző felületeken is követed a blogomat és a munkásságomat.

Neked is tiszta szívemből ajánlom, hogy nézd meg a blogját és a különböző szociális média oldalait, hogy megnézd, ahogy egy saját magát képző ételfotós és foodie lépésról-lépésre fejleszti a képességeit, és milyen finomságokat készít a konyhában. Itt találhatod a kitüntetéssel kapcsolatos blog posztját amiben engem is jelölt.

A jelöltekre vonatkozó szabályok nagyon egyszerűek:

 1. Minden jelöltnek köszönetet kell mondania a kitüntetéssel kapcsolatos blog posztjában annak a személynek aki őt jelölte.
 2. A posztba bele kell foglalnia a szabályzatot és a blog award jelvényét kép formátumban.
 3. Meg kell osztania magáról 7 tényt.
 4. Neki is ki kell tüntetnie 15 blogot.

Most térjünk rá a lista 3. pontjára. Mivel azt már tudod, hogy szeretek új recepteket kipróbálni és főzni, ezt a lehetőséget arra használnám fel, hogy kevésbé nyilvánvaló tényeket osszak meg Veled, magamról:

 1. Még, ha szeretek is főzni, egyúttal válogatós is vagyok. Gőzerővel dolgozom ennek a rossz ‘szokásnak’ a leküzdésén és az ‘utálom’ listáról minél több dolgot áthelyezni a kedvenceim közé. Már sokkal jobb a helyzet mint 10 évvel ezelőtt. 😅
 2. Imádom Skandináviát és az északi tradíciókat. ❄️
 3. Kertészmérnökként diplomáztam.  🌱
 4. Szívesebben szervezek nyaralást a hegyekbe mint a tengerpartra. 🏔
 5. Szeretek kreatív dolgokat csinálni, és ahelyett, hogy megvenném a dolgokat, sokszor a csináld-magad verziót részesítem előnyben. ✂️
 6. Amikor nem dolgozom, és nem a konyhában vagyok akkor akítv időtöltésként szívesen túrázom vagy lovagolok. Az általános sikolában judoztam is. 🏇🏻
 7. Kétszer házasodtam, két különböző országban…. és ugyanahoz a férfhez mentem hozzá. ❤️

Remélem érdekesnek találtad. És most következzenek az én jelöltjeim:

8 thoughts on “One Lovely Blog Award

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.