Curd cheese cream © Reka Csulak

Vanilla curd cheese cream

Magyarul  ⇣ 

Vanilla curd cheese cream

Recipe source: RozéKacsa Blog
http://rozekacsa.blog.hu/2015/03/06/vanilias_kremturo_726
Since this recipe is in Hungarian, You can find a basic but handy vocabulary here to figure out what kind of ingredients you need.

My favourite Hungarian bloggers have loads of classic recipes, what reminds me to the old times. Even if I’ve never eaten home made vanilla curd cheese cream during my childhood, I usually got or bought some from the supermarket. It’s still one of my favourite chilled desserts, so when I’ve found this recipe and I noticed that I have some curd cheese in my fridge there were no other options, just to quickly prepare this dessert.

During the summertime it’s so good to have some in the fridge, and treat myself when I’m not able to turn on the oven and bake a cake or so. I’m not a big fan of soggy raisins, so I’ve just sprinkled them on the top just before I ate it.

IMG_4692

 

VISIT THE HOLY WHISK BLOG HERE TOO:
INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER | PINTEREST

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19083475/?claim=ymm8rp32tcd”>Follow my blog with Bloglovin</a>

• • •

 

Vaníliás krémtúró

Recept forrása: RozéKacsa Blog
http://rozekacsa.blog.hu/2015/03/06/vanilias_kremturo_726

A kedvenc magyar bloggereimnek rengeteg klasszikus receptjük van, amik sok esetben idéznek fel szép gyerekkori emlékeket. Még akkor is, ha eddig soha nem ettem házi készítésű krémtúrót, gyakran kaptam anyukámtól vagy vettem a boltban. A mai napig az egyik kedvenc hűtött desszertem, tehát amikor belefutottam ebbe a receptbe és ráeszméltam, hogy van egy kis tehéntúró a hűtőben, nem volt más lehetőség, csak az hogy gyorsan összedobjam ezt az édességet.
Nyáron olyan jó dolgog, ha van valami hűsítő finomság a hűtőben, és lehet belőle nassolni egy kicsit amikor képzelen vagyok bekapcsolni a sütőt, hogy készítsek valami sütit. Nem vagyok nagy rajongója az ázott mazsolaszemeknek, ezért csak közvetlen azelőtt szórtam meg a tetejét mielőtt elkezdtem kikanalazni a pohárból.

 

LÁTOGASD MEG A HOLY WHISK BLOGOT ITT IS:
INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER | PINTEREST

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.