Food styling rörda kakan

The essence of 2017

Magyarul  ⇣ 

The essence of 2017

If we make a step forward we will find ourselves in 2018, so before this it’s time for a short summary.

I’ve started the Holy Whisk Blog last Christmas. After an inspiring brainstorming I figured out the name, drew the logo and set up the basic principles about the future content. It was a nice beginning, and I would like say to thank you for your suggestions and feedback about the design and posts. We bloggers continuously learn from the growing community of our readers and I like to consider any of your advices too and build the best recommendations in the system without giving up my own style.

A year ago my pictures were made on a kitchen counter, they just showed the actual food before I ate it… since then I developed my photography skills together with my written English, but I still need to learn a lot about styling and more varied composition to create more enjoyable and professional posts for You!

When I bring home the 20th plate or photo background… my other half is definitely not over the moon! But this is how the process of building up the stock of my photo props is well balanced: if he wouldn’t say sometimes that it’s enough, probably I would create a ‘flea market’ from our nice home! I guess, all of my food blogger friends feel me now!

Let’s continue with something more personal…

One of the main reasons I’ve started blogging was the loneliness caused by this expat life. I have to highlight, how grateful I am that this year gave me many new friends with similar interests from all around the globe. I’ve learnt a lot trough the collaborations and the professional or more personal conversations we had guys… I feel more complete since I have You! 

Now I cannot imagine my life without this blog. I can invest my creative energies into the new ideas, it keeps me busy, connected to the foodie community and proved that I can manage it way over the limits I thought I had.In the last few years this is the only new passion, habit what I didn’t give up after a short period, so I think I should be proud of this.

I hope you tried new recipes or culinary techniques since you follow the Holy Whisk Blog, I’ll work hard to surprise you, inspire you while we both have fun in the new year too!

Thank you for reading me and following my journey on this tasty adventure!

Happy New Year, see you in 2018 too!

Csulak Réka 08.09.17img_6296
Photo by Vicente Mateu

VISIT THE HOLY WHISK BLOG HERE TOO:
INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER | PINTEREST

• • •

A 2017-es év esszenciája

Ha még egyet lépünk előre egy-kettőre 2018-ban találjuk magunkat, tehát itt az ideje egy rövid összegzésnek.

A Holy Whisk Blogot tavaly karácsonykor kezdtem el írni. Egy inspiráló ötletelést követően megszületett a név, megrajzoltam a logót és felvázoltam a jövőbeli tartalommal kapcsolatos alapelveket is. Jó kezdés volt, és nagyon köszönöm mindannyiótok visszajelzéseit az arculattal és a posztokkal kapcsolatban. A bloggerek folyamatosan tanulnak az olvasóik egyre növekvő közösségétől és én is szívesen veszem számításba a tanácsaitokat, véleményeteket és a legjobb javaslatokat úgy építem be a meglévő rendszerbe, hogy egyúttal megmaradjon a saját stílusom.

Az egy évvel ezelőtti képeim még egy konyhapulton készültek és csupán azt az ételt mutatták amit pár perccel később meg is ettem… azóta fejlődött a fotózási tudásom az írott angol nyelvi készségeimmel együtt, de tudom, hogy tovább kell tanulnom a tervezést, változatosabb fogalmazást, annak érdekében, hogy még élvezhetőbb posztokat hozhassak el Nektek.

Amikor hazahozom a 20-adik tányért vagy fotóhátteret… életem párja érthetően nincs feldobva! Ez az ahogy a fotókellékeim tárházának bővítése egyfajta ésszerűnek mondható egyensúlyi helyzet mentén mozog, hiszen ha Ő nem mondaná néha, hogy elég, nagy valószínűséggel már bolhapiaccá változtattam volna a szép kis otthonunkat! Gondolom, most minden gasztroblogger barátom együtt érez velem!

Folytassuk valami sokkal személyesebbel…

Az egyik fő oka annak, hogy blog írásra adtam a fejem, a külföldi élet generálta magány volt. Muszáj kiemelnem, mennyire hálás vagyok azért, hogy ez az év ennyi új barátot hozott hasonló érdeklődési körrel, a világ minden pontjáról. Rengeteget tanultam a közös munkák és a szakmai vagy személyesebb beszélgetéseink alkalmával… sokkal teljesebbnek érzem magam, hogy Ti vagytok nekem! 

Mostanra már el sem tudom képzelni az életem a blog nélkül. Az újabbnál-újabb ötletek remekül lekötik a kreatív energiáimat, sosem unatkozom, közvetlenül kapcsolódom a főzést és ételeket kedvelők közösségéhez és az is bizonyosságot nyert, hogy az általam hitt teljesítőképességemet meghaladva is véghez tudom ezt vinni. Az elmúlt években ez az első olyan új hóbort az életemben amit nem adtam fel rövid időn belül, így azt hiszem joggal lehetek rá büszke.

Remélem kipróbáltál néhány új receptet és konyhai fogást mióta követed a Holy Whisk Blogot. Azon dolgozom, hogy az új évben is meglepjelek, inspiráljalak miközben mindketten jól szórakozunk!

Köszönöm, hogy olvasol és követed az utam ezen az ízletes kalandozáson!

Boldog Új Évet kívánok, találkozunk 2018-ban is!

 

LÁTOGASD MEG A HOLY WHISK BLOGOT ITT IS:
INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER | PINTEREST

5 thoughts on “The essence of 2017

  1. Happy New Year! Life as an expat gets easier as time goes by, but blog friends do make it easier. I, too, have learned a lot from blogging – now over four years, but still going strong. Great post from the heart.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.