Welcome to the Holy Whisk blog!

My name is Réka, I’m 27 years old and happily married.

My story started in Hungary, then I lived in Sweden and I currently write from the UK. I cook almost every day for my husband and myself and I try to bake something once a week. I would be happy to share my experiences and the yummy stuff with You if you’re interested in cooking, need some inspiration or just want to read about mouth-watering food. You are at the right place to make your dishes come true!

I think if you have no studies or experience in cooking -like me-, the best way to learn is to try some great recipes from famous food bloggers and chefs, then you can create your own version of a batter, cream filling, glaze, seasoning or marinade.
That’s how the Holy Whisk Blog works: you will find recipe tests with the original source and my own recipes as well. I won’t judge any recipe, this blog is not about rating the creativity of bloggers and chefs, but I will honestly share with You if I change anything about the original recipe.

I write in English and in Hungarian to make sure, all of my friends, followers, and visitors will be able to understand my experiences, tips and methods written in the blog posts.

If I collaborate with other bloggers, companies or do any product tests, I will share some information about my partners in the posts, because I would like to let you know if I find premium ingredients or meet with talented minds. Since I personally use the products or services mentioned, all opinions expressed in these posts are my own… and what is the most important: I believe you will enjoy them too!

Thank You for being here! I hope you will enjoy my posts and pictures. I try my best and working hard, develop my skills to create unique and enjoyable content for You!

If you have any questions or any ideas about how we can collaborate, please feel free to send me an e-mail here.

With love:
img_4866rofff

Hey! it's me, Reka!

Üdvözöllek a Holy Whisk blogon!

Rékának hívnak, 27 éves vagyok és boldog házasságban élem mindennapjaimat.

A történetem Magyarországon kezdődött, majd éltem Svédországban és jelenleg az Egyesült Királyságból írok. Szinte minden nap főzök a férjemnek illetve magamnak és igyekszem hetente egyszer sütni is valamit. A tapasztalataimat és a finomságokat szívesen megosztanám Veled is, ha érdeklődsz a főzés iránt, szükséged van némi inspirációra, vagy csak nyálcsorgató ételekről olvasgatnál. Jó helyen jársz!

Azt gondolom, hogyha nincsenek a főzéssel kapcsolatos tanulmányaid illetve tapasztalataid (ahogy nekem), a legjobb módja a tanulásnak, hogy recepteket próbálsz ki híres bloggerektől és séfektől és amint tudod az alapokat, már megalkothatod a saját piskótatésztád, krémtölteléked, bevonatod, fűszerkeveréked vagy pácod.
A Holy Whisk Blog is így működik: találni fogsz recept teszteket az eredeti forrással és persze a saját receptjeimet is. Nem fogok ítéletet mondani az egyes receptek felett, hiszen ez a blog nem arról szól, hogy bloggerek és séfek teljesítményét, kreativitását pontozzam, de őszintén megosztom majd Veled, ha bármit is változtattam az eredeti recepten.

A posztjaimat angol és magyar nyelven írom, hogy az összes barátom, követőm és látogatóm képes legyen olvasni a tapasztalataimról, tippjeimről és módszereimről.

Amennyiben együtt dolgozom más bloggerekkel vagy kipróbálok egy terméket, rendszerint a partneremet is bemutatom az adott posztban, mivel Veled is szeretném megosztani, amennyiben egy kiváló alapanyagot találok vagy tehetséges emberekkel találkozok. Mivel az említett terméket vagy szolgáltatást személyesen használom, az ilyen típusú bejegyzésekben mindig a saját véleményemet olvashatod… és ami a legfontosabb: hiszem, hogy Te is örömödet lelnéd bennük!

Köszönöm, hogy itt vagy, remélem, hogy tetszenek a posztok és a képek. Igyekszem a legjobbat kihozni magamból és folyamatosan fejlődni, hogy egyedi és élvezetes tartalmat oszthasssak meg Veled!

Amennyiben kérdésed lenne, vagy van egy jó ötleted, hogyan alkothatnánk valamit közösen, bátran küldj nekem e-mailt itt.

Szeretettel:
img_4866rofff