Pine portraits © Reka Csulak

WELCOME TO THE HOLY WHISK BLOG!

My name is Reka. 


My story started in Hungary, then I lived in Sweden and the UK and as a new chapter in my life I am on my way back to the north. I cook almost every day but I try to bake something once a week as well. I would like to share my experiences and my yummy creations with You if you're interested in cooking, need some inspiration in the kitchen or just want to visit the gallery of my mouth-watering photos, I guarantee it will make you hungry.


You are at the best place to make your dishes come true!


I think if you have no studies or experience in cooking -like me-, the best way to learn is by trying great recipes of famous food bloggers and chefs, then you can create your own version for a batter, cream filling, glaze, seasoning or marinade.

That's how the Holy Whisk Blog works: you will find a few recipe tests with the original source and my own recipes as well. I won't judge any recipe, this blog is not about rating the creativity of other recipe developers and chefs, but I will honestly share with You if I change anything about the original recipe.


Continuous self-education and taking part in courses at prominent places like Le Cordon Bleu is more than important for me to master my gear and achieve better results every time I'm working with food or my camera. After 2 years of experimenting, I worked out my own style that finally makes my photographs identifiable and unique, the two key elements are food related actions and ultra diffused light.


I started offering my services as a food photographer and stylist. In addition, you have the chance to take part in a private consultation with me in person or online, where we can find the solution for the problems you're facing to and bring your photography and styling skills to a next level.


Thank You for being here! If you have any questions, would like to work with me or wanna book an appointment for your private consultation, please feel free to send me an e-mail here.


With love:

Reka

ÜDVÖZÖLLEK A HOLY WHISK BLOGON! 

Rékának hívnak.


A történetem Magyarországon kezdődött, majd éltem Svédországban és az Egyesült Királyságban, és az életem új fejezeteként ismét úton vagyok északra. Szinte minden nap főzök és igyekszem hetente egyszer sütni is valamit. A tapasztalataimat és a finomságokat szívesen megosztom Veled is, ha érdeklődsz a főzés iránt, szükséged van némi inspirációra, vagy csak mintegy nyálcsorgató ételfotóimból álló galériát lapozgatnád a blogot, garantáltan meg fogsz éhezni.


Jó helyen jársz!


Azt gondolom, hogyha nincsenek a főzéssel kapcsolatos tanulmányaid illetve tapasztalataid (ahogy nekem), a legjobb módja a tanulásnak, hogy recepteket próbálsz ki híres bloggerektől és séfektől és amint tudod az alapokat, már megalkothatod a saját piskótatésztád, krémtölteléked, bevonatod, fűszerkeveréked vagy pácod.

A Holy Whisk Blog is így működik: találni fogsz recept teszteket az eredeti forrással és persze a saját receptjeimet is. Nem fogok ítéletet mondani az egyes receptek felett, hiszen ez a blog nem arról szól, hogy bloggerek és séfek teljesítményét, kreativitását pontozzam, de őszintén megosztom majd Veled, ha bármit is változtattam az eredeti recepten.


Az önképzés és az olyan neves intézetek, mint például a Le Cordon Belu által indított kurzusokon való részvétel rendkívül fontos számomra, így elsajátíthatom a felszerelésem használatához szükséges tudást illetve minden alkalommal egyre jobb eredményeket érhetek el amikor ételekkel vagy a kamerámmal dolgozom.


Két éves kísérletezgetést követően rátaláltam a saját stílusomra ami végre felismerhetővé és egyedivé teszi a fotóimat: az ételekkel kapcsolatos akciók megörökítése és a többszörösen szűrt fény használata áll hozzám a legközelebb.


Belevágtam az ételfotós és stylist karrierembe és mind amellett, hogy ezeket a szolgáltatásaimat igénybe veheted, arra is lehetőséged van, hogy részt vegyél egy személyes vagy online privát konzultáción velem, ahol megtaláljuk a megoldást arra a problémára amivel épp szembenézel és magasabb szintre elemjük a meglévő ételfotós és stylist készségeidet.


Köszönöm, hogy itt vagy! Amennyiben kérdésed lenne, szeretnél velem dolgozni vagy időpontot foglalnál a privát konzultációdhoz, bátran üzenj nekem itt.


Szeretettel:

Réka